Actualitate

Pick și prietenii lui te invită să-i cunoști la Târgul de adopții „Căței și Zâmbete” din Cluj-Napoca și are un mesaj pentru toți oamenii buni (P)

Salut! Numele meu e Pick. Sunt prieten bun cu toți cățeii din adăpost și am fost ales să vă transmit în numele tuturor rugămintea noastră: daca vă doriți un cățel, dați-ne și nouă o șansă - adoptați un câine din adăpost!

 

Doar așa putem ajunge cândva la familia noastră, iar alti caței de pe străzi pot avea o șansă la viață. Din păcate, noi suntem mulți, iar locurile în adăpost sunt limitate. 


Haide să ne cunoști! În Cluj-Napoca urmează să aibă loc în curând prima ediție a târgului de adopții „Caței și Zâmbete”. Este un eveniment dedicat cățeilor din adăposturi și va cuprinde 6 ediții programate să aibă loc în cursul acestui an, fiecare dintre acestea fiind desfășurată împreună cu o asociație locală exact ca și cea a mamei noastre. 

Arca lui Noe, asociația care are grijă de mine, va participa la prima ediție a acestui eveniment, care va avea loc în 11-12 mai în spațiul verde din exteriorul fostului magazin Cora (Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 142). 


Voi fi și eu acolo împreună cu încă 9 dintre prietenii mei. Ne dorim cu toții să ne găsim familii iubitoare, dar chiar și dacă nu poți să ne iei acasă, te așteptăm să ne jucăm împreună. 

DE CE SĂ VII LA EVENIMENT?


  • nici nu îți imaginezi câtă bucurie aduci în sufletele acestor căței cu o mângâiere și câteva minute de joacă
  • poate fi șansa perfectă să găsești un prieten pe viață care să-ți aducă bucurie și zâmbete în fiecare zi
  • ne ajuți să aducem în atenția a cât mai multor persoane importanța adopțiilor, a sterilizărilor și a altor măsuri prin care putem ajuta aceste suflete neajutorate 
  • susții asociațiile locale pentru protecția animalelor
  • primești sfaturi și informații de la specialiști în domeniul canin
  • găsești resurse și informații despre îngrijirea câinilor, alimentație și alte aspecte legate de creșterea unui cățel

UNDE: Exteriorul (zona verde) fostei galerii comerciale CORA Cluj-Napoca - Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 142 

CÂND: 11-12 mai 2024 


Pentru mai multe informații sau întrebări ne poți contacta la adresa de email sau pe paginile noastre de socializare https://www.facebook.com/cateisizambete/ 

Acesta a fost primul meu articol, sper că v-a plăcut și că v-am convins. :)


 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc a participat la evenimentul pentru promovarea adopțiilor câinilor fără stăpân: „M-am bucurat să văd oameni care au ales să adopte”

Ultimele Stiri
abonare newsletter