Actualitate

Trafic de coșmar după Paște. Două accidente blochează intrarea în Cluj-Napoca.

Trafic dificil, luni seara, la intrare în Cluj în urma a două evenimente rutiere produse pe DN 1F Cluj-Napoca–Zalău și pe DN1E60, cu trei autoturisme implicate.

Accident rutier pe DN1E60/Foto: Info Trafic jud.Cluj Facebook.com Accident rutier pe DN1E60/Foto: Info Trafic jud.Cluj Facebook.com

 

 


Potrivit Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, pe DN 1F Cluj-Napoca - Zalău, între localitățile Nădășelu și Sânpaul, județul Cluj, a avut loc un accident rutier între două autovehicule, produs în jurul orei 16:45, în urma căruia două persoane au suferit leziuni și sunt evaluate medical la fața locului.

Circulația rutieră a fost oprită în ambele direcții. 


„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, potrivit Poliției Române. 

Accident rutier pe DN1E60, cu trei mașini implicate

Un alt accident rutier, cu implicarea a trei mașini, s-a produs în fara localității Copăceni, în jurul orei 16.05. O persoană a fost transportată la spital. 


„Din primele cercetări un conducător auto care ar fi intenționat schimbarea benzii de deplasare a fost acroșat de un alt auto care era condus în aceeași direcție”, potrivit IPJ Cluj. 

Ulterior respectivul auto a fost proiectat într-un altul, care era condus în aceeași direcție.


O pasageră a fost preluată de echipajul medical

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident în Vinerea Mare în Sânpaul. Trei persoane se aflau în mașina avariată. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter