Actualitate

Vreme capricioasă, cu ploi și vijelii în majoritatea regiunilor țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Marți se anunță vreme călduroasă, dar instabilă, cu ploi și vânt puternic. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru marți, 7 mai/Foto: pixabay.com Prognoza meteo pentru marți, 7 mai/Foto: pixabay.com

 

 


Marți, 7 mai, vremea devine capricioasă, astfel că în cea mai mare parte a țării cerul va fi marcat de înnorări și precipitații, iar zonal vântul va sufla cu putere și nu vor lipsi nici vijeliile. Aversele vor apărea pe parcursul zilei în Transilvania, dar și în zona Crișanei, Maramureșului și Moldovei și vor avea temporar caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi de 15-20 litri pe metru pătrat și izolat de peste 35 de litri pe metru pătrat, cu posibile vijelii și grindină. 

Vântul va sufla cu putere în zonele montane, iar local și temporar și în celelalte regiuni ale țării, mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 20-29 de grade Celsius, iar cele minime între 5-15 grade Celsius.


CITEȘTE ȘI: 
Se întorc ploile în Cluj-Napoca. Cum va fi vremea toată săptămâna?

În Transilvania, temperaturile scad treptat față de valorile termice înregistrate luni. Înnorările își vor face simțită prezența în regiune pe parcursul zilei, cu averse și intensificări ale vântului și este posibil să cadă grindină.

În Cluj, vremea va fi călduroasă, însă pe parcursul zilei precipitațiile puternice vor aduce o ușoară răcire a vremii, vântul va sufla moderat, cu intensificări în zonele montane, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.


Vremea se va menține instabilă și în zilele următoare, care vor fi marcate de înnorări și ploi, iar maximele se vor situa între 16-20 de grade Celsius. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni și când revin temperaturile de vară. Prognoza meteo actualizată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter