Actualitate

Ultimele vești despre sănătatea lui Florin Piersic. Cum se simte actorul?

Actorul Florin Piersic este internat la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, unde a avut o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

 

 


Actorul Florin Piersic este într-o stare bună, internat la Institutul Inimii "Niculae Stăncioiu" din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Florin Crișan, managerul Institutului Inimii, a precizat că actorul se află sub tratament medicamentos, iar operația a decurs fără probleme, notează Agerpres.ro. 


CITEȘTE ȘI:

Florin Piersic, transferat la terapie intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, în urma unei intervenții de urgență

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme", a declarat managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Operația a fost efectuată cu succes de către o echipă complexă, coordonată de Conf. Dr. Horia Roșianu și Dr. Adrian Ștef, manoperele de specialitate fiind desfășurate în parametri optimi, fără complicații. 


„Starea lui Florin Piersic este stabilă, în acest moment nefiind necesară implantarea unui nou stimulator cardiac. Se va continua monitorizarea postintervențională,precum și administrarea tratamentului medicamentos necesar pentru eliminarea oricăror riscuri”, a mai precizat Florin Crișan. 

Reamintim că pe 5 mai, Florin Piersic a fost supus unei intervenții de extragere a sondelor de stimulare și îndepărtarea stimulatorului cardiac. Intervenția a fost impusă de infecția care s-a extins la nivelul dispozitivului implantat, situație în care protocoalele medicale recomandă înlăturarea acestuia. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Florin Piersic, transferat la terapie intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, în urma unei intervenții de urgență

Ultimele Stiri
abonare newsletter