Actualitate

Dureri de picioare și moarte subită, la doar 30 de ani. O veste șocantă zguduie un oraș

O veste șocantă zguduie un oraș, într-o tragedie care a lovit în inimile familiei și prietenilor unui tânăr de 30 de ani. A fost găsit fără suflare în locuința sa, după câteva zile în care l-au durut picioarele.

Davide Masarà alături de mama lui. Foto: Gloriano Bartolini / X Davide Masarà alături de mama lui. Foto: Gloriano Bartolini / X

 

 


Davide Masarà, în vârstă de 30 de ani din Rovigo, Italia, a murit din cauza unei embolii pulmonare în timp ce se afla în Spania, unde se mutase. 

 


O moarte subită care a dat peste cap viața familiei și a comunității.

Embolia pulmonară ia viața unui tânăr. Davide Masarà, 30 de ani, moare în Spania

Familia este cunoscută în zonă, deoarece mama conduce un magazin de încălțăminte important, iar tatăl era topograf la primărie, relatează Il Mattino.


Davide a murit din cauza unei embolii pulmonare, în timp ce se afla în Spania. Pe lângă tatăl și mama sa, lasă în urmă un frate geamăn și o soră.

CITEȘTE ȘI:
Orașul în care oamenii mor fără să moară - VIDEO

Un mesaj de doliu este singura informație oficială care a apărut pe pagina magazinului condus de mama: „Din motive personale, magazinul va fi închis". 


Tragedie. Davide, 30 de ani, moare subit în Spania din cauza unei embolii pulmonare

În zonă, vestea i-a lăsat pe toți stupefiați și fără cuvinte. Pe pagina de socializare a tânărului au apărut în ultimele ore numeroase mesaje de condoleanțe. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O zi care trebuia să fie una de relaxare și distracție s-a transformat în tragedie șocantă pentru o turistă. A murit la 41 de ani

Ultimele Stiri
abonare newsletter