Actualitate

Florin Piersic, operat la Spitalul de Ortopedie „Foișor”. Starea actorului este stabilă.

Actorul Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul Foișor din Capitală, fiindu-i extrasă proteza de genunchi.

Florin Piersic a suferit o nouă intervenție la Spitalul Foișor din Capitală/Foto: Florin Piersic Facebook.com Florin Piersic a suferit o nouă intervenție la Spitalul Foișor din Capitală/Foto: Florin Piersic Facebook.com

 

 


Florin Piersic a fost operat, pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi, iar starea sa este stabilă, potrivit reprezentanților spitalului de ortopedie din Capitală. 

„În urma investigaţiilor efectuate la spitalul nostru, având în vedere starea gravă a pacientului Florin Piersic, s-a constituit o echipă compusă din medici ortopezi, ATI, infectionişti şi medic cardiolog şi s-a decis efectuarea intervenţiei chirurgicale în regim de urgenţă. 


A fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă şi implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic. În prezent, pacientul se află în secţia ATI, în stare stabilă”, a transmis Spitalul „Foişor”.

Florin Piersic a fost transferat de la Institutul „Matei Balș”, joi, la Spitalul Foișor pentru tratament ortopedic.


CITEȘTE ȘI: 
Un avion SMURD, retras de la cel mai mare exercițiu militar NATO din Europa, ca să îl ducă pe Piersic la București

Anterior, actorul Florin Piersic a fost transferat, marți seara, de la Cluj la București cu o aeronavă SMURD care a fost chemată din Ungaria. Avionul participa la cel mai mare exercițiu militar NATO.

În ultima perioadă, marele actor Florin Piersic a suferit o serie de intervenții medicale, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi. În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a suferit prima operaţie la genunchi în 2019, însă actorul a fost mereu discret în privința stării de sănătate. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Florin Piersic, adus cu un avion SMURD de la Cluj-Napoca la București

Ultimele Stiri
abonare newsletter