Actualitate

Un tânăr din Cluj, care a jefuit un magazin și a atacat un paznic, a fost arestat pentru 30 de zile

Un tânăr de 26 ani din Dej a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a jefuit un magazin și a lovit un agent de pază.

Un tânăr din Cluj, care a jefuit un magazin și a atacat un paznic, a fost arestat pentru 30 de zile. Sursă foto: Pixabay.com Un tânăr din Cluj, care a jefuit un magazin și a atacat un paznic, a fost arestat pentru 30 de zile. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Un tânăr de 26 ani din Dej a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a jefuit un magazin și a lovit un agent de pază.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus, la data de 18 mai, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, din Dej, cercetat pentru comiterea unei tâlhării. La expirarea măsurii, tânărul a fost prezentat instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.


„La aceeași dată, în jurul orei 19.00, acesta ar fi sustras produse alcoolice dintr-o societate comercială situată în municipiul Gherla și l-ar fi agresat fizic pe agentul de pază pentru a-și asigura ieșirea din supermarket", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe acesta 24 de ore, iar ulterior, instanța a fost dispusă arestarea preventivă a tânărului pentru 30 de zile, fiind condus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tânăr arestat pentru trafic de persoane. Femeia pe care o obliga să se prostitueze s-a sinucis

Ultimele Stiri
abonare newsletter