Actualitate

Spectacole și expoziții ale persoanelor cu dizabilități din Cluj, azi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/03/12-produs de cluj turda _sc_24.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj organizează în data de 3 decembrie 2012, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, o serie de manifestări artistice. La aceste activităţi sunt aşteptaţi să participe peste 400 de copii şi adulţi cu dizabilități din cadrul şcolilor speciale, organizaţiilor neguvernamentale şi centrelor rezidenţiale din subordinea D.G.A.S.P.C. Cluj.</strong>

Manifestările, organizate sub sloganul “Să ne bucurăm împreună” au drept scop sensibilizarea publicului larg în scopul prevenirii excluziunii şi marginalizării sociale.



Expoziții la Iulius Mall și spectacole la CCS



Astfel, începând cu ora 10.00, la centrele comerciale ”Iulius Mall” şi „Polus Center”, vor fi prezente expoziţii cu produsele realizate de către beneficiarii cu dizabilităţi din centrele de zi ale organizaţiilor neguvernamentale şi din centrele rezidenţiale din subordinea D.G.A.S.P.C. Cluj.

De la ora 16.00, Casa de Cultură a Studenţilor  va  fi gazda unui spectacol artistic de muzică, dans şi teatru realizat de către elevii cu dizabilităţi din cadrul şcolilor. Spectacolul, “Să ne bucurăm împreună” va avea ca invitaţi speciali pe Tudor şi Vali Guia cu Grupul Vocal „Haiducii de la Feleac”şi Ansamblul folcloric „Tradiţii Someşene” condus de Raluca Dârgău şi Alexandru Dejeu.


După-amiază, începând cu ora 17.00, la ”Iulius Mall” se va desfăşura un spectacol artistic de muzică, dans şi teatru susţinut de către persoanele cu dizabilităţi din cadrul organizaţiilor neguvernamentale, şcolilor speciale şi din centrele rezidenţiale din subordinea D.G.A.S.P.C. Cluj. Spectacolul va avea ca invitaţi speciali copiii din corul „Inimi Vesele” din cadrul Departamentului Socioeducativ al Asociaţiei Caritas.

De asemenea, în data de 3 decembrie, începând cu ora 10.30, la Centrul ”Sfânta Irina” Turda, str. Gh. Bariţiu nr.39 A, Ziua Internaţională a persoanelor cu dezabilități va fi marcată printr-un program artistic intitulat ”Împreună reuşim” şi un concert de colinde.







Ultimele Stiri
abonare newsletter