Actualitate

Vezi finalistele pentru titlul de "Cea mai frumoasă maşină a anului 2012"

<p><span style="font-family: arial,helvetica,sans-serif;"><span style="font-size: small;"><strong><img class="message" src="documente/stories/2012/12_decembrie/03/bmw_seria3.jpg" border="0" title="Învingătoarea de anul trecut a fost BMW Seria 3 în versiunea sedan." style="float: left; margin: 2px 5px;" />Alegerea anuală a celei mai frumoase maşini a debutat zilele trecute, prin anunţarea celor 7 modele candidate. Finaliste vor intra într-un concurs care debutează pe 6 decembrie şi se încheie în 20 ianuarie 2013. Maşina câştigătoare va fi anunţată oficial abia pe 29 ianuarie, scrie 24auto.ro.</strong> </span></span></p>


Alegerea celei mai frumoase maşini a anului îşi are punctul culminant pe 29 ianuarie, în cadrul serii de gală de la “Festival Automobile International” de la Paris, eveniment ajuns la a 28-a editie. Inainte de acesta, votul popular se va derula pe internet, la nivel internaţional, iar criteriile de alegere sunt strict estetice. Maşinile candidate la acest titlu trebuie să fi debutat pe piaţă în cursul anului respectiv şi să nu fie mai scumpe de 55.000 de euro.

 


În acest an cele şapte finaliste sunt: BMW Seria 3 Touring, Mazda6, Mercedes Clasa A, MINI Paceman, Opel Adam, Peugeot 208 GTI, Renault Clio IV.


Ultimele Stiri
abonare newsletter