Actualitate

Concerte caritabile pentru Şcoala Specială şi Secţia de Oncologie Pediatrică

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/06/cadouriptcopiidelaoncologie_rl07.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Studenţii medicinişti organizează un eveniment caritabil pentru strângerea de fonduri destinate Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă (fosta Școală Specială de pe strada George Coşbuc ) și pentru Secția de Oncologie Pediatrică a Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”.</strong>


Evenimentul „It’s never too late to have a happy childhood” va avea loc în zilele de 11, 12 şi 15 decembrie, în patru locaţii din oraş (Gambrinus, Zorki off the Record, Amfiteatrul Marinescu al Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) şi sala de concerte a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”). În prima seară, de la ora 21.00, în Gambrinus, va avea loc un concert acustic rock, susţinut de mai multe trupe din Cluj-Napoca, preţul biletului fiind de 10 lei. În a doua seară, în Zorki off the Record, de la ora 21.30, va fi o seară folk, preţul biletului fiind tot 10 lei.

Evenimentul mai cuprinde două momente de strângere de fonduri. Primul se va desfășura în data de 12 decembrie începând cu ora 19.00, în Amfiteatrul Marinescu al UMF de pe strada Gheorghe Marinescu nr. 23, unde studenți din cadrul universității vor susține un program artistic în spiritul Sărbătorilor de Iarnă. Al doilea moment va avea loc în 15 decembrie, de la ora 19.00, în sala de concerte a Academiei de Muzică Gheorghe Dima, unde Organizația Inter-Student prezintă „Magia Crăciunului, bucuria de a dărui”, în colaborare cu Orchestra și Corul Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj: „Oratoriul de Crăciun op. 12” compus de Camille Saint Saens.


Ultimele Stiri
abonare newsletter