Actualitate

Spitalul Militar, închis parţial pe durata sărbătorilor

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/18/paturi-spitalul-militar.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Familiile unor pacienţi ai Spitalului Militar din Cluj-Napoca sunt îngrijoraţi că pe durata sărbătorilor bolnavii vor fi trimişi acasă din cauză că se restrânge activitatea spitalului. Conducerea unităţii sanitare spune că nu este nimic nou şi acest lucru se practică de ani de zile în toate spitalele.

O cititoare a cotidianului monitorulcj.ro a semnalat pe pagina de facebook a ziarului faptul că Spitalul Militar Cluj-Napoca se va închide pe perioada sărbătorilor. Cecilia Simona Pop care locuieşte în Italia spune că tatăl ei s-a internat astăzi la spital, dar peste două zile va fi trimis acasă din cauză că se închide spitalul. „E prima dată când aud aşa ceva. El a ajuns azi la spital şi acum l-am sunat din Milano şi am aflat vestea ca doar două zile îl ţin pentru că se închide. Este de necrezut”, ne-a scris Cecilia Simona Pop.

Conducerea Spitalului Militar menţionează că nu se va închide tot spitalul, ci doar anumite secţii care nu au pacienţi suficient de mulţi în această perioadă a sărbătorilor de iarnă astfel că din raţiuni economice nu s-ar merita să fie ţinute deschise secţiile respective, iar personalul să nu aibă activitate. Camilio Coste, directorul spitalului afirmă că vor funcţiona o parte din secţiile care au cerere mare şi urgenţele. De asemenea, potrivit lui Coste, toate spitalele fac acest lucru de ani de zile, iar pacienţii nu au motiv de îngrijorare pentru că vor fi trimişi acasă doar cei care îşi pot continua tratamentul la domiciliu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter