Actualitate

ISJ speră la rezultate mai bune cu 10% la Bac-ul de anul viitor

<p><span style="font-size: small;"> </span></p> <p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/20/03 examen bacalaureat.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Notele obţinute de elevii clujeni la simulările pentru testele naţionale şi bacalaureat în această toamnă sunt o dovadă că există şanse ca la examenele propriu zise, elevii să obţină rezultate mai bune cu 8-10%, este de părere conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj.</strong> </span></p>

 


Valentin Cuibus, inspectorul şcolar general din cadrul ISJ Cluj a declarat astăzi că este mulţumit de rezultatele instituţiei din ultimele şase luni, de când a preluat şefia ISJ. „Suntem mulţumiţi că am reuşit să facem ceea ce ne-am propus în urmă cu şase luni. Sistemul de inspecţie s-a schimbat, lucrurile, în special în mediul rural, încep să meargă pe drumul cel bun, simulările ne-au arătat că se poate mult mai bine şi există şanse ca ceea ce ne-am propus, adică 8-10 procente în plus să se întâmple. Avem unele realizări şi în privinţa siguranţei pentru că acolo trebuie făcut tot timpul câte ceva şi niciodată nu poţi să fii mulţumit, dar inspecţiile în zona şcolilor, cataloagele on-line sunt deja câţiva paşi importanţi pe care i-am făcut”, a afirmat Cuibus.


Şeful ISJ Cluj a adăugat că „rezultatul a ceea ce am făcut noi acum se va vedea în vară şi cred că vom obţine undeva între 8 şi 10 procente în plus la examenele din vară, ceea ce înseamnă că munca tuturor, a profesorilor, a elevilor, susţinerea părinţilor este cu rezultate”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter