Actualitate

FOTO: Primarul a oferit cadouri vârstnicilor de la centrul din Mărăşti

<p><span style="font-size: small;"><strong><img src="documente/stories/2012/12_decembrie/29/boccadourim4.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Vârstnicii şi angajaţii Centrului de îngrijire şi asistenţă de pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 au primit, astăzi, pachete cu cadouri din partea Primăriei Cluj-Napoca şi Episcopiei Greco-Catolice Cluj.</strong> </span></p>

 


Primarul Emil Boc a dat cadouri pentru fiecare din cei 105 vârstnici care locuiesc la centrul de îngrijire, dar şi pentru cei 75 de angajaţi. Bătrânii au fost încântaţi de cadourile primite şi i-au transmis primarului urări de an nou. Fiecare pachet a conţinut alimente de bază şi dulciuri.


Primarul a oferit cadouri şi în anii trecuţi vârstnicilor de la Centrul de îngrijire şi asistenţă, atât în perioada când a fost primar cât şi în timpul mandatului de premier. „Pe tot parcursul anului, dar mai ales cu ocazia sărbătorilor e o datorie de suflet să fim alături de cei care sunt bătrâni şi singuri şi, la fel ca în fiecare an, am venit la căminul de bătrâni pentru a le da o umbră de speranţă, de bucurie şi, în acelaşi timp, un cadou simbolic cu ocazia noului an pe care ni-l dorim toţi să fie mai bun şi cu sănătate”, a declarat Emil Boc.


Ultimele Stiri
abonare newsletter