Actualitate

Emil Boc, gazda petrecerii în aer liber din Piaţa Avram Iancu

<p><strong><span style="font-size: small;">Primarul Emil Boc va fi prezent în Piaţa Avram Iancu la trecerea în noul an şi va ciocni un pahar de şampanie cu cei care vor petrece Revelionul la evenimentele din centrul oraşului.


Clujenii sunt aşteptaţi de autorităţile locale să petreacă Revelionul în aer liber, în Piaţa Avram Iancu unde vor avea loc concerte şi focuri de artificii. Primarul a promis că cei prezenţi vor avea parte de distracţie. „Petrecere, petrecere, petrecere – acestea ar fi cuvintele de ordine pentru noul an. Îi aşteptăm pe clujeni în seara şi noaptea de Revelion în Piaţa Avram Iancu, începând cu ora 10.30 noaptea unde va avea loc un concert Semnal M. De la 11.30 va urca pe scenă Aurel Tămaş. Vom continua şi după trecerea dintre ani cu Aurel Tămaş, iar în final, Aminda”, a spus Emil Boc.



Şampanie din partea Primăriei


Primăria Cluj-Napoca le va oferi celor prezenţi în Piaţa Avram Iancu un pahar cu şampanie. „Nu se putea să lipsească de la cumpăna dintre ani cupa de şampanie alături de clujeni şi, evident, un foc de artificii frumos şi pe măsura anului 2013. Vă aşteptăm cu drag în Piaţa Avram Iancu la cumpăna dintre ani să ciocnim un pahar de şampanie şi să păşim cu bine şi sănătate în noul an”, le-a transmis primarul, clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter