Actualitate

INCREDIBIL: A furat instalaţia de Crăciun din Biserica Sf. Mihail

<p><span style="font-size: small;"><strong>Cu trei zile înainte de Crăciun, un bărbat a furat o parte din Coroana de Advent, o coroniţă specială din lumini, din Biserica Sf. Mihail din centrul oraşului.</strong>


În preajma Crăciunului, un bărbat a intrat în Biserica Sf. Mihail din Cluj-Napoca, dar nu cu scopul de a se ruga ci de a fura. Acest lucru i-a reuşit, însă a fost prins la doar câteva ore de la producerea faptei. Acesta a furat o parte din instalaţia electrică de lumini care formează o coroniţă specială de Crăciun, cunoscută sub numele de Coroană de Advent şi este folosită de creştinii catolici.


Potrivit reprezentanţilor Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, la data de 22 decembrie 2012, din Coroana de Advent a Bisericii Sf. Mihail din Cluj-Napoca, a fost furată o parte din instalaţia electrică. Poliţiştii din cadrul  Poliţiei Locale Cluj-Napoca au reuşit, în numai câteva ore, să îl identifice pe Bârza Aurel ca autor al furtului. Acesta şi-a recunoscut vina şi a fost predat Secţiei 1 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor.




Ultimele Stiri
abonare newsletter