Actualitate

Şcoala Ioan Opriş din Turda, locul II la un concurs de educaţie ecologică

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/05/05-clujul-curat-mod.jpg" border="0" width="350" height="157" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Şcoala Gimnazială „Ioan Opriş” din Turda a obţinut premiul II la Concursul Naţional „Şcoli pentru un viitor verde – EDUPET”. Festivitatea de premiere va avea loc la sediul Ministerului Educaţiei.

Unitatea de învăţământ din Turda se află pe lista scurtă de şapte şcoli din ţară premiante ale Concursului Naţional „Şcoli pentru un viitor verde – EDUPET”. Şcoala Gimnazială „Ioan Opriş” a participat la secţiunea 7-11 ani şi s-a clasat pe a doua poziţie a podiumului, elevii fiind coordonaţi de profesorii Stanca Baraian-Surd, Florentina Moldovan, Mariana Cosma, Liana Grecu şi Ioana Macavei.


Festivitatea de premiere va avea loc în 15 martie 2013, ora 11.00, la Bucureşti, la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj încurajează şi susţine astfel de activităţi ale elevilor, urmărind răspândirea în judeţ a acestui tip de implicare activă a elevilor şi profesorilor în activităţi extraşcolare benefice societăţii şi atractive pentru elevi.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter