Actualitate

Allan Pease te învaţă cum să fi „MAGNET de OAMENI”

<p><strong><img src="documente/stories/2013/03_martie/26/allan-2.jpg" border="0" alt="Sursă foto:www.peaseinternational.com" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Peste 700 de persoane s-au înscris la seminarul susţinut de Allan Pease, pentru a învăţa de la el cum să îi facă pe cei din jurul lor să îi urmeze și să facă ceea ce îşi doresc ei. Seminarul „How To Be A People Magnet” va avea loc miercuri, la Cluj-Napoca.

Australianul Allan Pease, cel mai mare specialist în comunicare și în limbajul trupului şi unul dintre cei mai buni şi râvniţi speakeri din lume se află la Cluj-Napoca unde va susţine un seminar pe această temă. Celebrul Pease a mai fost până acum de două ori în România, de fiecare dată în Bucureşti, însă niciodată într-un oraş din provincie.


Scopul evenimentului este de a-i învăţa pe participanţi cum să îi facă pe cei din jurul lor să îi urmeze și să facă ceea ce îşi doresc ei. Cu alte cuvinte, cei ce vor fi prezenţi la eveniment vor învăța cum să devină adevăraţi „magneţi” de oameni.

Zâmbetul, asul din mânecă pentru o primă impresie reuşită

În cadrul unei conferinţe de presă precedentă seminarului, Allan Pease a vorbit despre câteva din „trucurile” limbajului corpului pentru a crea o impresie bună de la prima întâlnire, indiferent că este vorba despre afaceri sau relaţii personale. Pentru a crea o primă impresie bună în doar patru minute este foarte important zâmbetul care îi sugerează interlocutorului că nu eşti o ameninţare pentru el. „Când întâlneşti pentru prima dată o persoană trebuie să zâmbeşti cu toţi dinţii. Aşa îi arăţi celuilalt că nu eşti o ameninţare pentru el”, a spus Allan Pease.


Poziţia palmelor în timpul unei conversaţii este foarte importantă. De exemplu, cineva care vorbeşte şi gesticulează cu palmele orientate în sus îi arată celuilalt că este prietenos şi nu are nimic de ascuns. În schimb, palmele orientate în jos reprezintă autoritate. „Eşti mai convingător dacă vorbeşti cu palmele în sus pentru a arăta că nu ai nimic de ascuns. La fel fac şi maimuţele, îşi arată palmele, ridică membrele superioare pentru a arăta că nu sunt ameninţătoare”, a afirmat Allan Pease.

Bărbaţii români afişează o „mască”

Despre poporul român, celebrul speaker australian spune că, mai ales bărbaţii, afişează pe faţă o „mască” pentru a-şi acunde sentimentele, iar din cauza acelei „măşti” ameninţătoare, dure, bărbaţii români ar putea fi consideraţi într-o altă ţară drept oameni care au ceva de ascuns, oameni care sunt ameninţători. Allan Pease a adăugat că alte popoare, mai ales vest-europenii şi americani au obiceiul de a-i privi pe ceilalţi pe stradă, iar românii ar putea considera acest lucru despre „holbat”, în timp ce un american, de exemplu s-ar putea întreba de ce nu se uită nimeni la el, dacă lumea are un motiv pentru care îl evită.


Seminarul „How To Be A People Magnet” este organizat de Transilvania Business Seminars al cărui scop este aducerea de speakeri de talie mondială la Cluj, cel puţin odată pe an, şi în acest fel să faciliteze accesul la informaţii de calitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter