Actualitate

Trei OLIMPIADE şcolare naţionale au loc la Cluj în următoarele zile

<p><strong>Olimpiada Naţională de Biologie va avea loc duminică la Cluj-Napoca, cea de Religie Ortodoxă se va desfăşura luni, iar cea de interpretare instrumentală şi coregrafie, în 1-3 aprilie. Vor participa 667 de elevi şi 42 de profesori.

155 de elevi, reprezentanţi ai  30 de judeţe şi ai municipiului Bucureşti sunt aşteptaţi la Cluj-Napoca pentru Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII. Aceştia vor fi însoţiţi de 42 de profesori. Probele se desfăşoară la Liceul de Muzică ,,Sigismund Toduţă” Cluj-Napoca, iar Festivitatea de Premiere şi Gala Laureaţilor vor avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, miercuri, 3 aprilie, ora 9.00.
Olimpiada Naţională de Coregrafie pentru clasele VII-XI reuneşte la Cluj elevi reprezentând 7 judeţe şi ai municipiului Bucureşti. 105 elevi vor veni la Cluj-Napoca însoţiţi de 7 profesori. Probele se desfăşoară la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, iar Festivitatea de Premiere şi Gala Laureaţilor vor avea loc, în aceeaşi locaţie, miercuri, 3 aprilie, ora 9.
Andreea Coroian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Cluj a declarat că la aceste olimpiade naţionale, judeţul Cluj va fi reprezentat de 23 de elevi la Olimpiada Naţională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, şi de un 30 de elevi la Olimpiada Naţională de Coregrafie pentru clasele VII-XI.
La Cluj se vor mai desfăşura în acest an olimpiadele naţionale de Religie Ortodoxă şi de Biologie. Astfel, Clujul va găzdui în total un număr de 667 de elevi şi 134 de profesori.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter