Actualitate

Vindeau sute de DVD-uri piratate în Oser

<p><strong>O femeie din Cluj-Napoca şi un bărbat din Bucureşti au fost prinşi de jandarmii clujeni în timp ce vindeau aproape 350 de DVD-uri piratate în Oser. Acum sunt cercetaţi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru comercializare de mărfuri pirat. </strong></p>

 


Sâmbătă, o patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca care asigura măsurile de ordine publică în zona pieţei Oser a surprins două persoane care comercializau DVD-uri care nu aveau aplicată holograma care să ateste că sunt originale. Este vorba despre o femeie de 19 ani, din Cluj-Napoca şi un bărbat de 41 ani din Bucureşti. Cei doi vindeau 346 de DVD-uri pentru care nu deţineau acte de provenienţă.

Anda Pop, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca a declarat că celor în cauză li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere în scopul distribuirii de mărfuri pirat în scop comercial, fapte prevăzute şi sancţionate de legea privind drepturile de autor şi drepturile conexe.


Actele premergătoare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter