Actualitate

Peste 120 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre CFR şi Târgu Jiu

Peste 120 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi „C.S. Pandurii Târgu Jiu”.

Peste 120 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre CFR şi Târgu Jiu Peste 120 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul dintre CFR şi Târgu Jiu

Partida, care va avea loc  duminică, 22 septembrie a.c., începând cu ora 19.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din municipiul Cluj-Napoca este caracterizată ca fiind cu grad de risc mediu, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”

Cinci suporteri ai echipei „F.C. CFR 1907 Cluj-Napoca” şi 2 suporteri ai echipei „C.S. Pandurii Târgu Jiu” au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În  cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă.


 

abonare newsletter