Actualitate

Şeful Poliţiei județene Cluj, chestorul Ioan Păcurar, a solicitat pensionarea

Şeful Poliţiei Judeţene Cluj, chestorul Ioan Păcurar, în cazul căruia ANI a constatat, anul trecut, o diferenţă de aproximativ 190.000 de euro între averea dobândită şi veniturile realizate, a solicitat conducerii Ministerului Afacerilor Interne să fie pensionat.

Chestorul Ioan Păcurar Chestorul Ioan Păcurar

"Începând cu 20 septembrie, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, chestorul Ioan Păcurar, a solicitat conducerii Ministerului Afacerilor Interne încetarea raporturilor de serviciu prin pensionare. Cu acest prilej, domnul chestor de poliţie Ioan Păcurar adresează mulţumiri tuturor celor cu care a colaborat şi care l-au înţeles, sprijinit şi ajutat în activitatea profesională desfăşurată", se arată într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, de Poliţia Judeţeană Cluj.
Ioan Păcurar (53 de ani) a condus Poliţia Judeţeană Cluj din anul 2005, iar anterior a fost, timp de patru ani, şeful Serviciul Poliţiei Rutiere Cluj.
În anul 2006 a fost decorat de Preşedinţia României cu Ordinul "Bărbăţie şi Credinţă" în grad de Cavaler, iar în 2008 a primit titlul de doctor al Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii Babeş-Bolyai.

abonare newsletter