Actualitate

UPDATE: Un bărbat a MURIT după ce marginea unui șanț a căzut peste el, la Măguri Răcătău

Un muncitor în vârstă de 54 de ani a murit sufocat după ce malul unui șanț a căzut peste el în timp ce săpa un șanț pentru înlocuirea unor conducte.

UPDATE: Bărbatul prins sub pământ a murit

Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului (IPJ) Cluj, persoana prinsă de pământ este un bărbat în vârstă de 54 de ani care efectua lucrări de întrețienere a unor conducte aflate pe marginea drumului ce leagă  Măguri Răcătău de Măguri.


”Poliția a fost sesizată în jurul orei 17:10 de faptul că peste un bărbat în vârstă de 54 de ani, a căzut o cantitate mai mare de pământ și bolovani după ce una dintre marginile șanțului unde executa lucrări de întrețienere a unor conducte de pe marginea drumului s-a desprins nefiind consolidată. Din primele noastre informații bărbatul a decedat”, a declarat pentru Monitorul de Cluj Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Reprezentantul Inspectoaratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj, Andrei Biriș confirmă și el moartea bărbatului.


”Din nefericire echipajele noaste nu au reușit să mai scoată de sub pământ bărbatul care lucra în șanțul de pe marginea drumului, le murind sufocat”, a afirmat pentru Monitorul de Cluj purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Incidentul s-a petrecut la circa 14 kilometri de Măguri Răcătău spre Măguri. La fața locului a intervenit câte o echipă de la SMURD Gilău și SMURD Colina precum și un echipaj al serviciului de Descarcerare din Gilău.

abonare newsletter