Actualitate

Ce se mai fură la Cluj: laptopuri, scule electrice şi găini

Potrivit unui comunicat al poliţiei clujene, iar au avut loc trei furturi în Cluj-Napoca. Printre obiectele furate se numără un laptop, scule electrice, dar şi găini.

Ce se mai fură la Cluj: laptopuri, scule electrice şi găini Ce se mai fură la Cluj: laptopuri, scule electrice şi găini

Secţia 2 Poliţie a fost sesizată ieri seară cu privire la faptul că în intervalul orar 18:00-19:00, persoane necunoscute, prin spargerea geamului lateral stânga spate al unui autoturism parcat pe str. Aurel Vlaicu, au sustras un laptop, cauzând  un prejudiciu de 3.700 lei. Tot ieri, un alt furt a avut loc pe strada Livezii din Cluj-Napoca, unde persoane necunoscute au sustras dintr-un imobil aflat în constructie  mai multe scule electrice, cauzând un prejudiciu de 3.000 lei.

Poliţiştii clujeni au fost sesizaţi în tot ieri de un clujean care a explicat că mai multe persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei sale de pe strada Tribunul Andreica, de unde, dintr-o anexă gospodărească, au sustras mai multe păsări domestice, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 1.000 lei.


Poliţiştii  efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerea lor la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiuni de furt calificat.

abonare newsletter