Actualitate

Culmea tupeului: A furat de mai multe ori bijuterii din aceeași casă

Polițiștii din Călățele au reținut ieri un bărbat din Apahida, suspectat că a comis mai multe furturi de bijuterii.

Polițiștii din Călățele au reținut ieri un bărbat din Apahida, suspectat că a comis mai multe furturi de bijuterii Polițiștii din Călățele au reținut ieri un bărbat din Apahida, suspectat că a comis mai multe furturi de bijuterii

Polițiștii au prins ieri un bărbat de 36 ani  din comuna Apahida care este suspectat că în perioada 20 octombrie – 15 noiembrie a săvârșit mai multe furturi de bijuterii.

Astfel, în perioada 21-27 octombrie bărbatul a pătruns în curtea unui imobil din comună pe poarta lăsată deschisă de proprietarul locuinţei, a intrat în locuinţă pe uşa deschisă şi neasigurată, de unde a sustras mai multe bijuterii din aur. Apoi, în data de 15 noiembrie, prin acelaşi mod de operare, a sustras din aceeaşi locuinţă alte bijuterii din aur, valoarea totală a prejudiciului fiind de 6.000 lei.


Din cercetările şi verificările efectuate  de poliţişti s-a stabilit şi faptul că în cursul lunii septembrie 2013, acelaşi bărbat  a pătruns şi într-o altă locuinţă din comuna Călăţele, de unde a sustras bijuterii din aur în valoare de 1.200 lei.

Bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infractiunilor de furt şi  furt calificat.


 

abonare newsletter