Actualitate

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni, dar a plecat mai departe!

Un accident rutier uşor cu părăsirea locului faptei a avut loc ieri seară pe o trecere de pietoni din Zorilor.

A lovit o femeie pe trecerea de pietoni, dar a plecat mai departe! A lovit o femeie pe trecerea de pietoni, dar a plecat mai departe!

Un conducător auto în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Turzii  din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, la intersecţia cu str. Observatorului, la trecerea pentru pietoni a surprins şi accidentat uşor o femeie de 39 ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, era angajată în traversarea străzii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

 În urma impactului, conducătorul auto a oprit şi a avut un schimb de replici cu femeia, după care fiecare şi-a continuat deplasarea.


Victima s-a prezentat la U.P.U. 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din primele verificări s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului ar putea fi conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei şi care a încălcat regula  de circulaţie privind “neacordarea de prioritate pietonilor care au acest drept ”, faptă prevăzută şi sancţionată de art.100, alin. 3, lit.b din OUG 195/2002, republicată.     


 Poliţiştii efectuează investigaţii în vederea identificării conducătorului auto care a părăsit locul accidentului şi tragerii acestuia la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “ vătămare corporală din culpă”, şi ,,părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane, fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei”.

 

abonare newsletter