Actualitate

Hoții din Cluj s-au reprofilat, în ton cu Sărbătorile: Fură carne de porc!

Un clujean din Apahida și unul din Gherla au rămas duminică noaptea fără proviziile de Crăciun după ce hoții au dat iama în anexele gospodăreși și le-au furat carnea de porc.

Hoții din Cluj s-au reprofilat, în ton cu Sărbătorile: Fură carne de porc! Hoții din Cluj s-au reprofilat, în ton cu Sărbătorile: Fură carne de porc!

Poliţia municipiului Gherla a fost sesizată ieri că în noaptea din 15/16.12.2013, persoane necunoscute  au pătruns prin acoperiş  într-un garaj din muncipiul Gherla, iar din interior au sustras preparate din carne de porc, cauzând un prejudiciu de 900 lei. Poliţiştii  efectuează cercetări în vederea identificării suspecţilor şi tragerii lor la răspundere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”.

Astăzi, polițiștii au reținut trei tineri din Apahida care sunt suspectați că duminică noaptea i-au furat unui alt locuitor din sat, carnea pe care acesta o păstra într-o anexa a blocului.


Potrivit polițiștilor, hoții au furat aproximativ 60 kilograme carne şi produse din carne, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.000 lei.    În aceeaşi noapte, din alte două anexe situate în apropiere, au fost sustrase şi alte bunuri. La scurt timp, poliţiştii au identificat doi minori din localitatea Apahida, ambii în vârstă de 17 ani, suspecţi de săvârşirea faptei.  Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.

 În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat faptul că cei doi minori ar fi suspecţi de comiterea altor patru infracţiuni de furt, la aceste fapte participând încă un tânăr de 18 ani din aceeaşi localitate.


 Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri.

 

abonare newsletter