Actualitate

UPDATE: Nae Lăzărescu a fost înmormântat cu onoruri militare, sâmbătă, la Focșani

Actorul Nae Lăzărescu a fost înmormântat cu onoruri militare, sâmbătă după-amiază, la Focşani, în Cimitirul Nordic, în prezenţa familiei, dar şi a câtorva sute de admiratori şi apropiaţi, precum şi colegi de breaslă.

UPDATE 16:20: Nae Lăzărescu, înmormântat cu onoruri militare

Cortegiul funerar cu sicriul în care se afla trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu a ajuns la Focşani în jurul orei 11.00, la Biserica Sfântul Ioan Botezătorul, din Piaţa Unirii, potrivit Mediafax.

Cortegiul funerar a fost primit cu aplauze de persoanele venite să-i aducă un ultim omagiu actorului de comedie, iar în jurul orei 14.00, sicriul cu trupul neînsufleţit al actorului a fost transportat la cimitirul Nordic din Focşani.


La slujba de înmormântare au participat, printre alţi, şi actorii Vasile Muraru şi Alexandru Arşinel, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Actorul român a murit la 72 de ani din cauza unei boli de ficat

Cel mai probabil va fi un ceremonial cu onoruri militare, a declara vineri, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" Alexandru Arșinel, potrivit Agerpres.


Partenerul de scenă al actorului, Vasile Muraru a amintit că Nae Lăzărescu a făcut școala de ofițeri și era ofițer în rezervă și de aceea va primi onoruri militare.

"Prefectul de Vrancea ne-a dat un telefon și dorește să îi dea și onoruri militare la mormânt", a adăugat la rândul său actorul Alexandru Arșinel.


Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu a fost depus vineri, în jurul orei 14.00, în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, pentru ca prietenii, colegii şi cei care l-au aplaudat pe scenă de-a lungul timpului să-i aducă un ultim omagiu.

Actorul român a murit joi dimineaţă, la vârsta de 72 de ani. Potrivit unor surse medicale, Nae Lăzărescu avea o suferinţă cronică la ficat şi era în investigaţii. Acesta mergea o dată pe lună la Spitalul Fundeni din Bucureşti pentru analize medicale.

abonare newsletter