Actualitate

Victoria Nuland consideră absenţa lui Victor Ponta în timpul vizitei sale o "coincidenţă"

Victoria Nuland, asistent al secretarului de Stat al SUA, a evitat să comenteze absenţa premierului Victor Ponta pe parcursul vizitei sale la Bucureşti, precizând că nu doreşte să se implice în dezbaterea politică internă din România.

Întrebată despre absenţa premierului Ponta în cursul vizitei sale în România, Victoria Nuland a reamintit că premierul Victor Ponta a avut o întâlnire cu vicepreşedintele SUA Joseph Biden în octombrie, ocazie cu care au existat "mesaje clare şi sincere".

Asistentul secretarului de Stat consideră "o coincidenţă" faptul că premierul Ponta a avut "alte obligaţii" de onorat în timpul vizitei sale la Bucureşti, subliniind că nu vrea să se implice în dezbaterea politică internă din România, scrie Mediafax.


Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, în octombrie, în Statele Unite, cu vicepreşedintele Joseph Biden, premierul precizând că a fost primit amical, discutând despre investiţiile americane în România, despre viitorul rol asumat de România în regiune, dar şi despre independenţa justiţiei.

 

abonare newsletter