Actualitate

2 femei, accidentate uşor în Cluj-Napoca

Două femei au fost accidentate uşor luni, 27 ianuarie 2014, în Cluj-Napoca.

Astfel, potrivit IPJ Cluj, luni, o femei de 25 de ani a fost accidentată uşor de o maşină, pe bulevardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca, în timp ce încerca să treacă neregulamentar strada

„În jurul orei 12:30, o femeie de 25 ani s-a angajat în traversarea străzii 21 Decembrie din Cluj-Napoca, prin loc nemarcat şi nesemnalizat cu trecere pentru pietoni,  fiind surprinsă şi accidentată uşor  de un autoturism condus de un bărbat de 64 ani, din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.


Tot luni, o altă femeie, în vârstă de 47 ani a fost şi ea lovită de o maşină, în zona străzii G.G. Byron, de către un autoturism condus de un bărbat 61 ani ce nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

„La ora  16:20, o femeie de 47 ani s-a angajat în traversare pe o alee din zona străzii G.G. Byron fără să se asigure,  fiind surprinsă şi accidentată uşor de către un autoturism condus de un bărbat de 61 ani, din Cluj-Napoca, care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers de pe strada G.G.Byron”, relatează IPJ Cluj.


Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentelor.

abonare newsletter