Actualitate

Semnalmentele profesorului Marius Popa de la Emil Racoviţă, făcute publice de poliţie

Un profesor de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână. Marius Popa, profesor de geografie la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca, a dispărut în cursul zilei de 21 ianurie şi de atunci nu a fost găsit.

"Poliţia a fost sesizată la data de 21 ianuarie cu privire la faptul că bărbatul nu s-a mai prezentat la locul de muncă, nu răspunde la telefonul mobil şi nu este găsit la domiciliu", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Marius Popa are înălţimea de 1,70 m, constituţia fizica astenică, faţa ovală, ochii căprui, nasul drept, buzele subțiri, bărbia ascuțită, tenul deschis şi părul cărunt. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu palton negru, fular alb și căciulă neagră.


Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Directorul Colegiului Naţional „Emil Racoviţă” din Cluj-Napoca, Constantin Corega, a declarat pentru Monitorul de Cluj că instituţia pe care a conduce a anunţat Poliţia despre dispariţia profesorului după ce a acesta nu s-a prezentat la şcoală în dimineaţa zilei de 22 ianuarie.


“Profesorul de geografie Marius Popa nu s-a mai prezentat la şcoală. A doua zi am anunţat Poliţia despre dispariţia dânsului, am luat această decizie tocmai pentru că ştiam că nu are rude apropiate. În plus, profesorul Popa predă la noi în şcoală de peste 30 de ani şi niciodată nu s-a mai întâmplat să lipsească. Este unul dintre cei mai vechi profesori ai noştri şi niciodată nu am avut probleme cu el. Din câte ştim noi, nu are pe nimeni apropiat, de aceea mi s-a părut ciudat că nu a mai apărut în data de 22 ianuarie. Marius Popa are în jur de 57- 58 de ani”, a declarat Corega.

abonare newsletter