Actualitate

DEXTER există, în varianta feminină: O tânără a ucis peste 23 de “oameni răi”

Miranda Barbour, în vârstă de 19 ani, din Pennsylvania, şi soţul ei au fost închişi pentru moartea unui bărbat de 42 de ani. După gratii, femeia a recunoscut că a mai ucis alte 22 de persoane.

DEXTER există, în varianta feminină: O tânără a ucis peste 23 de “oameni răi” DEXTER există, în varianta feminină: O tânără a ucis peste 23 de “oameni răi”

Adolescenta şi soţul ei au spus că l-au ademenit pe Troy LaFerrara prin intermediul unui site de anunţuri, unde se ofereau servicii sexuale pe bani. Crima a avut loc anul trecut, iar Miranda şi Elytte Barbour, soţul ei, în vârstă de 22 de ani, l-au ucis prin înjunghiere pe bărbat, scrie Dailymail.co.uk.

Iniţial, Miranda a pledat nevinovată, însă cei doi s-au răzgândit şi au spus adevărul. "Cred că e timpul să mărturisesc tot. Nu mă interesează ce spune lumea despre mine. Am vrut doar să ies din asta. După ce am ucis 22 de persoane m-am oprit din numărat. Acum vreau să fiu cinstită."


Barbour a declarat că este gata să coopereze şi să-i ajute pe poliţişti să găsească cadavrele oamenilor.

Abuzată sexual la patru ani, Miranda a spus că a ucis doar oameni răi şi care nu mai meritau să trăiască. Ea a mai declarat că s-a alăturat cultului satanist după vârsta de 13 ani. Prima dată când a ucis a fost cu o armă, însă nu dorit să facă asta, ci a fost provocată. Apoi, nu s-a mai putut opri din ucis. Ea a spus că majoritatea crimelor au avut loc în Alaska, dar şi în Carolina de Nord, Texas şi California. Miranda a spus că nu a mai vorbit cu soţul ei din ziua arestării: "El este mândru de ceea ce a făcut. Îl iubesc. Ştiu că niciodată nu o să-mi mai văd soţul şi accept asta. Ştiu că am de stat după gratii 20 de ani, dar nu vreau să ies. O să fac asta din nou",  a declarat Miranda.



 

abonare newsletter