Actualitate

Alin Tișe: Solicit Palamentului să destituiască conducerea ASF

Senatorul PDL de Cluj, Alin Tișe solicită USL-ului ca Palamentul să se întrunească luni și să destituiască în regim de urgență conducerea ASF.

Motivul pentru care senatorul clujean cere destituirea ASF este acela că aceasta a fost instituția a fost compromisă urmare a anchetei penale prin care președintele ASF, Dan Radu Ruşanu, este urmărit penal de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu.

“Solicităm PNL și PSD destituirea în regim de urgență de către Parlament a conducerii ASF. PDL solicită ședință comună a Senatului și a Camerei Deputatilor pentru înlocuirea acestei conduceri cu o conducere competentă. Conducerea ASF este compromisă urmare a anchetei penale în curs. Politrucii PNL și PSD care au primit posturi recompensate nejustificat cu salarii de zeci de mii de euro trebuie să plece. Mediul financiar-bancar, piața de capital, piața asigurărilor sunt acum conduse si reglementate de o echipă de sinecuriști . Parlamentul trebuie să se întrunească luni, în regim de urgență pentru destituirea actualei conduceri ASF și să numească o nouă conducere formată din specialiști .” a declarat Alin Tișe, potrivit unui comunicat remis presei.

abonare newsletter