Actualitate

Le vindeau clujenilor bucăți de gresie pe post de telefon mobil

Cinci bărbați din București, Mangalia și Galați, care au înșelat mai mulți clujeni după ce le-au vândut relici ale unor telefoane mobile sau chiar bucăți de gresie în husa de telefon, au fost prinși de polițiștii clujeni.

Vindeau telefoane false clujenilor Vindeau telefoane false clujenilor

Polițiștii de la rutieră au descoperit ieri, în timpul ce supravegheau traficul pe strada Moţilor din municipiul Cluj-Napoca, un autoturism aflat în atenţia poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Cluj.

În interiorul autoturismului au fost identificaţi cinci bărbaţi,  cu vârste cuprinse între 22 şi 38 ani, cu domiciliul în Bucureşti, Mangalia şi Galaţi.


Cei cinci sunt cercetați după ce, în perioada 06 octombrie – 28 ianuarie, au indus în eroare mai multe persoane, oferind spre vânzare replici ale unor mărci de telefoane mobile sub pretextul că sunt originale, sau chiar oferind alte obiecte în huse de telefon despre care pretindeau a fi telefoane mobile. "În câteva cazuri a fost vorba de bucăți de gresie, tăiate și puse în huse de telefon mobil", au explicat reprezentanții IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, faţă de trei dintre bărbaţi a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de  „înşelăciune”. Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.


 

abonare newsletter