Actualitate

Hoți de lemne, prinși de polițiștii clujeni

Polițiștii clujeni au prins, zilele acestea, mai mulți bărbați care transportau lemne fără a putea demonstra proveniența lor. În urma controalor aceștia au fost amendați iar marfa a fost confiscată.

”Joi, 27 februarie 2014, în jurul orei21:30, poliţiştii din cadrul Posturilor de Poliţie Iara și Băişoara au depistat pe raza comunei Băișoara, pe DJ107 R, o autoutilitară care tracta o semiremorcă şi care staţiona pe carosabil cu motorul pornit. Lângă autovehicul, se afla un bărbat de 44 de ani din comuna Mihai Viteazu, care, în calitate de conducător auto, urma să transporte 8,730 m.c. cherestea, fără documente de proveniență sau aviz secundar de însoțire a mărfii”, informează IPJ cluj.

Potrviti polițiștilor, conducătorul autovehiculului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei iar lemul în valoare de aproximativ  3.500 lei a fost confiscat.


De asemnea, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier  au prins joi, vineri, 28 februarie 2014, în jurul orei 04:40, pe DN1E 60, pe raza localităţii Floreşti, judeţul Cluj, un bărbat de 30 ani din Măguri Răcătău, care transporta cu o autoutilitară 2.5 m.c. lemne, fără a deține documente legale de provenienţă şi transport. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional iar lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Gilău.

abonare newsletter