Actualitate

2000 de spectatori la “Lord of the Dance”

Dansatorii de la “Lord of the Dance” au făcut un spectacol de zile mari miercuri seara la Cluj reuşind să ridice publicul în picioare şi făcându-I să aplaude minute în şir.

Seara de aseară, cu siguranţă, nu va fi prea curând uitată de cei peste 2.000 de spectatori care au fost prezenţi la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napona urmărind spectacolul făcut de dansatorii de la “Lord of the Dance”.

“Spectatorii au fost prinși timp de două ore în magia poveștii legendare irlandeze în care spiridușul și-a spus propriul vis și a prezentat publicului o poveste de iubire între doi îndrăgostiți, dar și una de luptă între protagonistul Lord of The Dance și antagonistul Don Dorcha, care s-au luptat în pași de dans și au arătat publicului imaginea pefecțiunii și a pasiunii pentru dans”, au declarat organizatorii evenimentului.


Lord of the Dance a luat naştere la iniţiativa lui Michael Flatley, iar momentan se află într-un turneu internaţional. “Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii pusă în pași de dans de însuși Michael Flatley au pus în fața publicului clujean peste şapte ani de muncă îmbinați cu tot atâția ani de succes. Acești ani vin ca și o dovadă a pasiunii și a determinării creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă”, au mai declarat organizatorii spectacolului.

 

abonare newsletter