Actualitate

O adolescentă de 13 ani a MURIT într-un accident rutier

Un alt accident rutier a avut loc în urmă cu puţin timp, dar de această dată în localitatea Luncani din judeţul Cluj. UPDATE: O tânără de aproximativ 13 ani a fost GRAV rănită. UPDATE 2: Adolescenta a MURIT.

Un apel către serviciul de urgenţă 112 anunţa în urmă cu puţin timp că un accident rutier a avut loc pe raza localităţii Luncani din judeţul Cluj. Echipajele medicale şi cele ale poliţiei se îndreaptă în acest moment spre locul accidentului. Deocamdată nu se ştiu circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Se pare că o persoană este grav rănită deoarece s-a cerut şi ajutorul elicopterului SMURD. Este vorba despre o adolescentă de aproximativ 15 ani.


UPDATE: 18.55

Din primele cercetări reiese faptul că şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu autoturismul într-un stâlp. În maşină se aflau patru persoane. Victimele au fost transportate la spital pentru a primi mai multe îngrijiri medicale.


Cel mai grav rănită este adolescenta care a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la spital. Poliţiştii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier şi vor lua toate măsurile legale împotriva şoferului.

UPDATE


Din nefericire medicii nu au mai avut altceva de făcut decât să constate decesul. Rănile suferite de adolescentă au fost incompatibile cu viaţa. Se pare că la volanul autoturismului se afla chiar tatăl fetei care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

 

abonare newsletter