Actualitate

Doliu la un spital din judeţul Cluj. Un reputat medic a MURIT la vârsta de 45 de ani

Spitalul Municipal Dej este în doliu după ce a trecut în nefiinţă unul dintre cei mai buni medici pneumoftiziologi pe care unitatea sanitară i-a avut.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Doctorul Marius Ghiţă, şef  al secţiei Pneumologie a Spitalului Municipal Dej s-a stins luni dimineaţa la vârsta de 45 de ani după o îndelungată suferinţă, scrie dejeanul.ro.

Peste zece mii de pacienţi au trecut pragul cabinetului doctorului Ghiţă în cei 14 ani în care a profesat la Spitalul Dej, cu afecţiuni respiratorii sau tuberculoză pulmonară. În ciuda faptului că a salvat atât de multe vieţi prin exercitarea profesiei de medic, viaţa lui nu a mai putut fi salvată, fiind răpus de o boală cruntă, fără şanse de vindecare.


“Colectivul medical al Spitalului Municipal Dej deplânge trecerea în nefiinţă a prietenului şi colegului dr. Marius Ghiţă, după o îndelungată suferinţă. Suntem alături de familia îndurerată. Pentru toţi cei care l-au cunoscut, Marius Ghiţă a fost un om bun, un prieten loial şi sincer, un medic dăruit pacienţilor şi profesiei sale, un OM ce a luptat pentru o lume mai bună şi mai frumoasă, discret atât în realizări, cât şi în suferinţă. Lucrând împreună cu dânsul, am fost onoraţi să avem alături un model de umanism şi corectitudine. Într-o lume în care vedem atât de des indiferenţă, domnul  dr. Marius Ghiţă a pus suflet în fiecare caz tratat, în fiecare om ajutat, în fiecare discuţie cu colegii, în toate situaţiile dificile în care te aduce exercitarea profesiei de medic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat doctoral Antonela Nicoară, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Dej.

Ultimele Stiri
abonare newsletter