Actualitate

Cu licenţa expirată de 2 zile, Fany anunţă reducerea preţurilor la abonamente

Compania de transport Fany a anunţat duminică reduceri de preţ la abonamente pentru elevii şi studenţii din Floreşti. Mai mult, i-a asigurat pe locuitorii comunei că va continua să le asigure servicii de transport.

Potrivit reprezentanţilor Fany, în luna mai, în loc de 35 de lei, abonamentul va costa 25 de lei.

„Ne-am gândit că se apropie vara, iar elevii se gândesc la vacanţă. Prin această măsură, vor putea pune câţiva lei deoparte pentru distracţie”, au declarat reprezentanţii companiei de transport.


Cu această ocazie, compania Fany anunţă că va continua să asigure transportul public, pe traseele judeţene câştigate la licitaţie, inclusiv în zona metropolitană.

“Conform legii, măsura de retragere a licenţelor de transport produce efecte după trecerea a 60 de zile de la data înştiinţării. Din punct de vedere legal, compania este obligată de legislaţia în vigoare să presteze de-a lungul celor 60 de zile serviciul de transport”, mai spun aceştia.


De altfel, Fany consideră că măsura retragerii licenţelor de transport pentru zona metropolitană, luată de ARR Cluj, este nelegală şi a contestat decizia în instanţă.

Consiliul Judeţean Cluj a solicitat companiei Fany să nu mai opereze traseele de transport public de persoane în cauză începând cu data de 25 aprilie, impunând astfel un termen mult mai scurt decât cel permis de legislaţia în vigoare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter