Actualitate

Pagube uriaşe. VIDEO din INTERIORUL restaurantului. CAUZELE incendiului

Incendiul izbucnit luni dimineaţa în jurul orei 4.30 la restaurantul Livada de pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca, s-a soldat cu pagube uriaşe pentru proprietari. Restaurantul, unul cu grădină şi etaj, a ars aproape în totalitate, asta şi din cauza specificului său, o construcţie cu mult lemn.

Proprietarul imobilului, un neamţ plecat în străinătate, spune că a fost anunţat de incendiu prin telefon.

„Clădirea am închiriat-o în urmă cu un an. Este asigurată“, a declarat acesta.


Cel căruia i-a închiriat imobilul afirmă că pagubele sunt uriaşe şi că ar avea de gând să deschidă terasa localului în următoarele zile.

Se bănuieşte că motivul incendiului ar fi un scurtcircuit, însă nu este sigur.


O persoană a fost rănită în urma incendiului izbucnit, luni dimineaţă, la un restaurant din centrul municipiului Cluj-Napoca, pompierii intervenind timp de peste două ore pentru stingerea focului.

"În urma incendiului acoperişul restaurantului s-a prăbuşit şi o persoană a fost rănită şi transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) 1 Cluj. Clădirea restaurantului, un imobil format din parter şi etaj, a fost distrusă în întregime", a declarat Andrei Biriş, purtător de cuvânt la ISU Cluj.


El a precizat că incendiul a fost lichidat în jurul orei 7.00, dar pompierii au mai rămas la faţa locului pentru a supraveghea zona.

Persoana rănită în urma incendiului este un bărbat angajat al restaurantului, care a suferit arsuri la mâini şi este în afara pericolului, iar la momentul izbucnirii focului în local nu se aflau şi alte persoane, acesta fiind închis.


Pe durata intervenţiei pompierilor, circulaţia pe strada Clinicilor, pe care se află restaurantul, a fost blocată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter