Actualitate

Două ACCIDENTE IDENTICE pe Autostrada Transilvania

Două accidente rutiere identice au avut loc duminică, 27 aprilie 2014, pe autostrada Transilvania, soldate cu rănirea a trei persoane și avarierea a două autoturisme.

Este vorba despre explodarea pneu stânga - spate a două mașini, la interval de câteva ore. Pagubele materiale sunt estimate la 30.000 lei.

Primul accident a avut loc în jurul orei 14.00 când unei femei de 30 de ani i-a explodat la pneul stânga - spate în timpul mersului. În urma defecțiunii aceasta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un parapet care mărginea sensul său de mers.


”Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a conducătoarei auto, rănirea uşoară a doi pasageri, un bărbat în vârstă de 29 de ani şi un minor de 3 ani, din  Cluj-Napoca şi avarierea unui autovehicul”, transminte IPJ Cluj.

Valoare pagubelor materiale este de aproximativ 15.000 lei.


Cel de-al doilea accident a avut loc la ora 20.03. Unui bărbat de 39 de ani, din Huedin, i-a explodat pneul stânga - spate în timp ce conducea un autovehicul dinspre Cluj-Napoca spre Turda.

”În urma defecțiunii, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu parapetul metalic care mărginea sensul său de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 49 de ani, din  Huedin, pasager în autovehicul şi avarierea autovehiculului”, mai transmite IPJ Cluj.


Pagubele materiale au fost estimate la 15.000 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter