Actualitate

Anchetă după furtul a trei biciclete de peste 15.000 euro, înaintea unei competiţii

Poliţiştii clujeni au început o anchetă după ce trei biciclete în valoare de aproximativ 15.000 de euro au fost furate dintr-un club sportiv din Cluj-Napoca, înaintea unei competiţii care a avut loc la sfârşitul săptămânii.

sursa foto: dirtbike.ro sursa foto: dirtbike.ro

Conform unui comunicat de presă transmis, luni, de Poliţia Judeţeană Cluj, poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, despre furtul a trei biciclete din incinta unui club sportiv din Cluj-Napoca.

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, persoane necunoscute au intrat, forţând un geam termopan, într-o cameră a unui club sportiv situat pe strada Valeriu Bologa, de unde au furat trei biciclete. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 15.000 de euro.


Conform sursei citate, în acest caz se fac cercetări pentru furt calificat şi se încearcă identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Furtul a avut loc înaintea unei competiţii sportive desfăşurate în Cluj, la care au participat peste 500 de ciclişti, unii în cursa de 70 de kilometri, iar alţii în cursa de 30 de kilometri. Un ciclist şi două cicliste au ratat această etapă de concurs, din cauza furtului bicicletelor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter