Actualitate

Hoț, prins de polițiștii clujeni după ce a dat mai multe spargeri la o benzinărie din Mărăști

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, au reţinut pentru 24 de ore, un tânăr de 18 ani, din Cluj-Napoca, bănuit că ar fi dat mai multe spargeri într-o benzinărie din cartierul Mărăști, de unde a furat mai multe bunuri.

Potrivit IPJ Cluj, în perioada august – septembrie a, bărbatul ar fi furat în două rânduri, diverse bunuri, dintr-o benzinărie din cartierul Mărăşti, Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu de circa 1.100 de lei.

„La data 2 septembrie, în jurul orei 15:50, revenind la staţia respectivă, un angajat l-a recunoscut ca fiind persoana care ar fi sustras bunuri din unitatea respectivă şi a anunţat de îndată organele de poliţie. Angajaţii staţiei au încercat să îl reţină pe bărbat până la sosirea poliţiştilor, context în care unul dintre aceştia a fost agresat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului, l-au imobilizat pe tânăr şi l-au condus la secţia de poliţie, pentru audieri”, informează IPJ Cluj.


Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată şi lovire sau alte violenţe, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Bărbatul a dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Cluj.

abonare newsletter