Actualitate

Bătaie în miez de noapte, în fața unui local din Florești

Un scandal a avut loc joi noaptea, în jurul orei 1:00, în fața unui local din Florești. Polițiștii clujeni au fost nevoiți să intervină după ce mai multe persoane, care au băut peste măsură, s-au luat la bătaie.

Poza ilustrativă Poza ilustrativă

Potrivit polițiștilor clujeni scandalul a izbucnit în jurul orei 01:05. Polițiștii de la secția 6 rurală Florești, aflați în patrulare, au fost nevoiți să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit  în faţa unui local public între mai multe persoane, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

„Echipajul de poliţie a intervenit pentru aplanarea conflictului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că anterior intervenţiei, persoanele implicate şi-ar fi aplicat lovituri cu pumnii. În urma altercaţiei, două persoane au necesitat îngrijiri medicale. Persoanele implicate au fost conduse la sediul poliţiei şi au fost sancţionate contravenţional de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, informează IPJ Cluj.


Totodată, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute de Codul penal, urmând a se stabili cu exactitate implicarea fiecărei persoane.

abonare newsletter