Actualitate

Femeie de 64 de ani, cercetată pentru furt de curent

O femeie de 64 de ani din Cluj-Napoca este cercetată de poliţişti pentru furtul și folosirea unor instalaţii clandestine pentru a obține ilegal curent electric.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii clujeni a reieşit faptul că femeia, începând cu data de 21 august, şi-ar fi racordat ilegal apartamentul situat pe strada Horea la reţeaua de curent electric, cauzând un prejudiciu economic de aproximativ 4.200 de lei.

„Aceasta (n.r. femeia de 64 de ani) şi-ar fi conectat instalaţiile elctrice direct din firidă, fără contorizare, în vederea sustragerii de energie electrică. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 4.200 lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea infracţiunilor de „furt” şi „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, fapte prevăzute de Coul penal” au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

abonare newsletter