Actualitate

A vrut să îşi afle viitorul în timp ce aștepta autobuzul. Vezi ce a pățit o femeie!

Poliţiştii clujeni au prins joi, 9 octombrie, în jurul orei 15:45, o femeie bănuită că s-ar fi dat drept clarvăzătoare şi a furat un inel de aur de la o femeie la care s-a oferit să îi prezică viitorul, ghicindu-i în palmă.

Incidentul a fost reclamat la Poliţie de femeia păgubită. „O femeie a sesizat Poliţia cu privire la faptul că i-ar fi fost sustras un inel din aur. Conform primelor verificări, partea vătămată s-ar fi aflat într-o staţie de transport în comun, de pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, unde o femeie s-a oferit să îi prezică viitorul, ghicindu-i în palmă. În acest context, i-ar fi fost sustras un inel, în valoare de aproximativ 300 de lei” au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au prins persoana bănuită că a furat inelul, stabilind că este vorba de o femeie de 48 de ani, din comuna Căpuşu-Mare. Totodată, poliţiştii au recuperat bijuteria şi au predat-o victimei.


Pentru lămurirea tuturor aspectelor, atât hoaţa cât şi femeia jefuită au fost conduse la sediul Secţiei 6 Poliţie, unde femeia de 48 de ani şi-ar fi recunoscut fapta.

abonare newsletter