Actualitate

Amenzi de peste 22.000 de lei, date de poliţişti locali în Mărăşti şi în Centru

Poliţia Locală a efectuat joi, 16 octombrie 2014, o amplă acţiune de control în zona centrală şi în cartierul Mărăşti. În urma verificărilor, au fost aplicate amezi în valoare de 22.780 de lei.

Acţiunea a urmărit, în principal, măsuri de fluidizare a circulaţiei rutiere şi pietonale, limitarea cerşetoriei, a comerţului ilegal şi afişajului neautorizat, precum şi respectarea  disciplinei în construcţii.

Au fost ridicate 10 autovehicule care staţionau ilegal şi aplicate 155 de sancţiuni contravenţionale cu 124 de puncte penalizare conducătorilor auto care au parcat/staţionat neregulamentar. De asemenea, au fost identificate şi sancţionate 7 persoane pentru afişaj neautorizat şi 3  persoane care apelau la mila publică.


De asemenea, au fost depistate 3 cazuri în care se executau lucrări de construcţii fără autorizaţie de construire, fapt pentru care s-au întocmit referate de plângere penală, conform legislaţiei în vigoare.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 22.780 de lei.


Poliţia Locală organizează săptămânal astfel de acţiuni de verificare în cartierele clujene. Cei care doresc să facă reclamaţii pot suna la numărul de telefon 0264/598784, în vederea intervenţiei poliţiştilor locali.

abonare newsletter