Actualitate

Îşi petrece Revelionul după gratii pentru 37 de lei

Poliţiştii clujeni au surprins, în flagrant delict, un bărbat care ar fi sustras, prin smulgere, geanta unei femei. Faţă de acesta s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

La data de 30 decembrie, ora 22:25, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca - Secţia 1 Poliţie, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, au prins, în flagrant delict, o persoană suspectată de furt.

“Un bărbat de 27 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud şi-ar fi însuşit prin smulgere, geanta unei femei, în timp ce aceasta se afla pe strada F.J. Courie, din municipiul Cluj-Napoca. Prejudiciul creat părţii vătămate prin sustragerea telefonului mobil, a unor documente de identitate şi  a 37 de lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cauză se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter