Actualitate

Elena Udrea, cu ochii în lacrimi la ICCJ: "Oamenii mint ca să scape de puşcărie"

Elena Udrea a plecat de la ICCJ, unde a făcut declaraţii, cu ochii în lacrimi, despre situaţia sa, şi a spus că va aştepta acasă decizia instanţei privind arestarea preventivă cerută de procurorii DNA în dosarul Gala Bute", precizând că ştia că Dorin Cocoş a finanţat campaniile PDL.

Foto: Captură video Foto: Captură video

La intrare, Udrea a spus că va da mai multe declarații după terminarea procesului. Întrebată de jurnaliști dacă se așteaptă să fie arestată ea a răspuns: "Sunt deja arestată", adăugând că "atunci când intri în politică te gândeşti că vei ajunge orice zile", relatează Agerpres.

De asemenea, întrebată dacă contează faptul că este susținută de Traian Băsescu, Elena Udrea a precizat: "Contează faptul că multă lume mă susține în aceste zile și contează și faptul că mă susține fostul președinte".


În jurul orei 9,30 procesul s-a încheiat, iar instanţa a rămas în pronunţare. Magistraţii au rămas în pronunţare.

"Instanţa a rămas în pronunţare. Aşteptăm. Eu sunt mândră de ceea ce am realizat ca ministru. Îmi pare rău că astăzi lucrurile acestea sunt puse sub semnul întrebării din cauza unora care n-au reuşit să înţeleagă care a fost rolul lor într-un minister. Este trist", a spus Elena Udrea, la ieşirea din sala de judecată.

Ultimele Stiri
abonare newsletter