Actualitate

Autopsia confirmă sinuciderea milionarului Costel Comana

În urma autopsiei realizate de autorităţile din Costa Rica a reieşit că omul de afaceri Costel Comana s-a sinucis. Anchetatorii spun că acesta a făcut, în ultima perioadă, mai multe drumuri către Costa Rica şi vor să afle acum motivul.

Sursă foto: Facebook  Costel Comana Sursă foto: Facebook Costel Comana

Biroul pentru Anchete Judiciare din Costa Rica a anunţat joi că bărbatul a murit din cauza "asfixierii prin spânzurare". Biroul a precizat că un alt călător a declarat că românul prezenta semne de nervozitate pe durata zborului. De asemenea, potrivit autorităţilor, în urma autopsiei, s-a determinat şi faptul că milionarul suferise, anul trecut, o operație pe coloana vertebrală și asta îi provoca probleme de sănătate astfel explicându-se prezența medicamentelor în geamantanul milionarului.

Partenera lui Costel Comana, care îl însoţea, a fost audiată mai multe ore. Femeia a declarat că a adormit în timpul zborului şi că atunci când s-a trezit, Comana nu mai era la locul lui. Ea a cerut ajutorul stewardului şi cadavrul omului de afaceri a fost găsit în toaletă. De asemenea, aceasta le-a spus autorităților că este prietena lui și că erau în excursie în America de Sud, iar în Costa Rica urmau să stea două zile.


Femeia de 35 de ani este tot din Brașov, unde are o firmă deschisă din 2013. Potrivit autorităților nu există acuzații împotriva ei și este liberă să plece din țară.

Anchetatorii au descoperit că cei doi mai fuseseră două zile în Costa Rica la începutul lunii februarie. În ţară, Costel Comana era căutat de procurorii anticorupţie pentru a fi audiat într-un dosar în care partenerul său de afaceri, Iorgu Ganea, a fost deja arestat.

abonare newsletter