Social

Pentru ce poze au fost sancţionaţi elevii de la Şincai - GALERIE FOTO

Mai mulţi elevi de la Liceul Teoretic Gheorghe Şincai din Cluj-Napoca au fost sancţionaţi disciplinar de profesorii lor după ce au publicat poze, într-un grup privat pe Facebook, prin care faceau haz de profesorii lor.

Săptămâna aceasta s-a încheiat procesul de cercetare în cazul grupului ”Şincai Memes”, fiind luate deciziile definitive cu privire la sancțiunile aplicate tuturor elevilor implicați. Astfel, “61 de elevi au primit sancţiuni prevăzute în regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, de la mustrarea scrisă până la mutarea disciplinară în altă unitate de învăţământ. Sancţiunile au fost însoţite de scăderea notei la purtare, în intervalul cuprins între notele 9 şi 4”, a precizat directorul liceului Ioan Radu Todea.

Pozele, considerate jignitoare de către profesori, circulă pe internet, iar o parte dintre ele au fost făcute publice de consilierul local Ioan Bîldea.


Vă prezentăm, în galeria foto de pe site, o serie de poze publicate de elevi în grupul secret ”Şincai Memes” de pe Facebook. Ce părere aveţi? Meritau elevii să fie pedepsiţi sau consideraţi că profesorii au făcut exces de zel şi nu au gustat glumele elevilor?

Dumneavoastră vă mai amintiţi perioada liceului? Aţi făcut glume pe seama profesorilor?

abonare newsletter